KRIK-Bali-Velkommen.jpg
KRIK-Bali-Velkommen.jpg

Generell Info


Hvem er vi, og hva gjør vi?

SCROLL DOWN

Generell Info


Hvem er vi, og hva gjør vi?

Bølgesurfing, bibelundervisning og gode folk er bare noe av det som møter deg på KRIK bibelskolen Bali. KRIK Bali er en annerledes bibelskole. Litt lavere tempo, mye aktivitet, eksotiske omgivelser, men samtidig tydelig Jesusfokus. KRIK Bali Bibelskole er plassen for deg som ønsker å kombinere livsglede, idrettsglede og trosglede! Etter å gjort dette noen få ganger ser vi at “bare” åtte uker, kan vise seg å bety enormt mye. Vi er ikke så mange, så man rekker å bli godt kjent. Spesielt når vi bruker mye tid på å snakke om de tingene som virkelig betyr noe, helt ifra dag én! Dette spesielle fellesskapet er en av de aller beste tingene med KRIK Bali. 


Idrett

Hovedaktiviteten er surfing. Men det blir også mulighet for beach volley, fotball og barmarkstrening. Bali har bølger i verdensklasse, og vannet er varmt! Og er forholdene dårlige en dag, er det ikke feil å ta en joggetur på stranda i soloppgangen heller.

Det gjør ikke noe om du er nybegynner i bølgene for å være med på KRIK Bali, men det er greit å vite at det blir lagt opp til å få en del tid til surfing. Vi vil legge til rette for forskjellige ferdighetsnivå.

Utflukter og aktiviteter 

I løpet av oppholdet vil det være to frihelger, hvor elevene kan gjøre det de har lyst til. Vi vil være behjelpelig med å sette opp noen alternativer til turer. Det er mye fint å se og oppleve på Bali og øyene rundt, og vi oppmuntrer til å benytte muligheten til å oppdage! Det blir også satt opp noen felles utflukter og dagsturer i helgene. I tillegg til at vi tar oss en beach­dag innimellom, der man kan ta med surfebrettet, volleyballen eller strandhåndkle. Alt etter hva man ønsker.

PRIS

Påmeldingsavgift 4000 kr
+ 28 000 kr

Inkludert i prisen er 7 frokoster, 5 lunsjer, 5 middager i uken. Surfekurs, undervisning og transport til felles reisemål. 

KRIK Bali sponser også en del av kostnadene på noen av utfluktene som blir satt opp.

Dette må du betale selv:

Flybilletter, visum, forsikring som varer i 60 dager og nødvendige vaksiner. Informasjon om hvilke vaksiner du trenger, får du på ditt lokale legekontor/vaksinekontor, og Her. Noen måltider må du også regne med.

VILLA KRIK BALI

Vårt campusområdet ligger i Canggu, som ligger ca 10 min fra stranden. Vi bor i et rolig område omgitt av rismarker. Men det er ikke lange veien i taxi til restauranter og bra shopping. Det vil bo tre­/fire personer på hvert rom. Alle rommene har AC og eget bad.

Vi har basseng og mange chille hengeplasser på villaen. Her blir det arrangert sosiale ting som feks film, elevkvelder, temafester o.l.

Det blir servert tre felles måltider, fem dager i uka. I helgene er det stort sett kun frokost. Elevene har tilgang til kjøkken som de kan bruke utenom måltidene som er satt opp. Også er Bali et eldorado for de som er glad i å gå på café og restaurant.

HVEM OG HVOR MANGE

20 deltakere, og en stab på 5-­7 fantastiske mennesker som gleder seg til å bli kjent med deg! 

Alder: 18+. Målgruppa er ifra etter videregående og oppover.

SLIK KAN EN TYPISK DAG SE UT: 

  • Morgensurf

  • Frokost

  • Solotid (alenetid med bibel og bønn)

  • Bibelundervisning

  • Lunsj

  • Bibelundervisning

  • Middag

  • Aktivitet/ Kveldssamling/Sosialt

 

Hva venter du på?