Siden jul har mye skjedd på KRIK Bali. Fra januar til mars hadde vi vår tredje bibelskole, noe som var utrolig gøy! Vi fikk lov til å erfare og bli enda bedre kjent med Gud og hverandre. 

Før påske flyttet vi igjen til nytt campus, og her satser vi på å bli de neste to årene. Den nye KRIK Bali campusen ligger i Canggu, bare en ti minutters kjøretur med skuter ned til stranda og koselige kafeer.  Rundt oss har vi rismarker på alle kanter og en fin hage med basseng. Her er det enda bedre tilrettelagt med stort klasserom og større kjøkkenfasiliteter. 

Det andre prosjektet vi har jobbet med den siste tiden er ny nettside. Vi er utrolig stolte av resultatet, og tror den vil gi både bedre infomasjon og glimt av hva vi holder på med her. 

Og selvfølgelig, har du ikke peiling på hva du skal gjøre til høsten? Så er det plasser igjen hos oss. Trykk deg videre og lek rundt på nettsiden og bli kjent med hva vi gjør her nede. 

Ellers så gleder vi oss masse til å se nordmenn som ferierer på Bali til sommeren, og også KRIK Surf som skal ha leir her i sommer. 
Send oss en mail om dere trenger overnatting i sommer :)

Ta av, og nyt de nye nettsidene våre