Nå er det litt over et år siden den første gjengen var ferdig med sine åtte uker på KRIK Bali bibelskole. Siden det har vi hatt to kull til, i tillegg til besøk av mange grupper fra forskjellige skoler. Mye har skjedd!

    Bali er et veldig spesielt sted. Her samles det mennesker i fra hele verden for å oppleve hva denne øya har å by på. Og det er mye mer enn bare fantastisk surf! Mange av dem slår seg ned her og setter sitt preg på lokalsamfunnet. Men det står alikevel ikke i veien for at du kan få et ekte møte med balinesiske folk og kultur. På vei til stranda står den lokale selgeren å tilbyr indonesiske retter ifra tralla si, midt i mellom en rismark og en supertrendy kafé. Sola skinner og bølgene bryter hver dag. Her stortrives vi! Og føler oss priviligerte som får lov til å bo her å drive bibelskole.

   For det er nettopp bibelskolen som er det beste med dette Balilivet. Det siste året har vi fått bli kjent med mange utrolig fine folk. Vi har sett hvordan Gud har fått virke rett inn i livet til mennesker, og hvordan hans kraft kan gjøre store ting. Her er vi, en gjeng som har reist rundt halve jorda, bort fra alle rutiner og forventninger hjemme i Norge. Det gjør det kanskje litt lettere å rette fokuset på Gud, sette av tid og våge å strekke seg etter noe mer. Vi ber, lovsynger, leser og lærer sammen. Deler liv og tanker, diskuterer og backer hverandre. Det har vært spennende å være et fellesskap av folk med forskjellige historier, erfaringer og  utgangspunkt når det kommer til tro. Vi har så mye å lære av hverandre! Åtte uker høres kanskje litt lite ut… Men vi har sett at det er mer enn nok til å gjøre en forskjell.

  

Vi merker at Gud er med oss i det arbeidet vi driver. Vi pleier å si at det er Han som er sjefen på KRIK Bali. Og det har Han vist oss igjen og igjen. Han sørger for oss og utruster oss med det vi trenger. Det er bare Gud som kan forvandle hjerter, og Hans ord og ånd lærer oss og viser oss den veien vi skal gå med livene våre. Vi gleder oss til fortsettelsen, og har masse forventninger til hva Gud vil gjøre på KRIK Bali.