Da er skolen i gang og alle høstens elever har ankommet trygt på Bali. Vi er allerede godt i gang med både bibelundervisning og surfe-instruksjonen.

Helgen startet vi litt rolige med at det ble litt shopping og strandliv i Nusa Dua område. Det er godt med en litt myk start på høstens semester, da jet-lagen sitter i kroppen etter den lange fly- turen fra det kalde nord. Fredag kveld kjørte vi i gang ett åpningsmøte hvor vi rettet vårt fokus på selveste hovedpersonen Jesus, med lovsang og bønn.


Videre ble det på lørdag gjennomført ett Amazing Race, hvor det her gjelder å holde tunga rett i munn å samarbeide som en gruppe for å komme seg hjem som det seirende langet.
Alle elevene ble delt inn i tre grupper og dumpet av på Kuta Beach med ett brev i hånden,  med videre instrukser og oppgaver for hvordan man skulle komme seg hjem igjen til Villa Krik Bali på kortets mulig tid, og ved å hjelp av minst mulig penger.

 

Søndagen dro vi til den lokale kirken Global Church som vi også kommer til å gå i hver søndag, samt bidra med ulike tjenester. Kirkekaffen ble lagt til stranden etterpå, hvor det ble soling og bading i de 27 graders varme bølgene.  

Det har vært veldig god stemning fra første stund og det virker som surfingen også har gitt en god ettersmak etter det første surfekurset på Kuta Beach i dag morges. Vi ser veldig frem til tiden fremover, så følg med oss videre.