Mandag 5. september arrangerer vi misjonsløp her på Bali. Elevene løper for å samle inn penger til skolen vår og det arbeidet vi driver med her. Og vi håper at du vil være med å støtte!

Misjonsløp fungerer som følger: Vi har satt opp en løype på 500m på den lokale stranda som deltakerne skal løpe flest mulig ganger på en time (løping på sand og i tropisk klima er ikke for pingler, så her er det bare å være generøs!). Du kan gi et engangsbeløp eller et beløp per runde. Så jo flere runder, jo større donasjon. Vi håper du vil være med å gi til en god sak! Bare gi beskjed om hvor mye du vil sponse, også sender vi ut kontonummer etter misjonsløpet.

 

Nå er vi i gang med fjerde runde med korttidsbibelskole her på den andre siden jorda. Og vi kan trygt si at det har vært stort å være med på så langt! Kombinasjonen av å kaste seg ut i bølgene og ut av komfortsona, både bokstavelig og i tro og liv, er en som viser seg å gi spennende resultater i mennesker. Og vi håper at dette er noe flere kan oppleve! Her ønsker vi å inspirere til å vokse i kristen tro, både i teori og praksis. Fellesskap, tjeneste og disippelutrustning er noe vi fokuserer på. 

 

På Bali har vi også fått lov til å involvere oss i en internasjonal kirke og en bistandsorganisasjon som både har vært til inspirasjon og velsignelse for oss. Vi ønsker også å gi tilbake til dem, både med penger og med praktisk hjelp som er den utadretta tjenesten elevene har i løpet av bibelskolen. 

I Global Church er vi med å har tjenester i menigheten, som f.eks å bidra praktisk under gudstjenesten og hjelpe til med barneopplegget. 

Bali Life er en liten organisasjon med et stort hjerte og et imponerende arbeid! De ønsker å gi vanskeligstilte kvinner og barn håp, kjærlighet og verktøy som kan hjelpe dem opp og

frem i livet. Her er vi med å hjelper til med de praktiske behovene de har, er tilstede og viser kristen nestekjærlighet i praksis. KRIK Bali har allerede i år vært med å samle inn over 100.000 til Bali Life. Og vi kan se at disse pengene er med å gjør en konkret forskjell i menneskers liv. 

Ønsker en å støtte dette prosjektet kan dere sende en mail til bali@krik.no

Takk for at dere vil være med og støtte prosjektene våre og KRIK Bali