KRIK BALI

- To måneder med bibelskole og surf på Bali

 - 20 elever

- Neste bibelskole: 11.januar – 8.mars

- Mer info:

 www.krikbali.no

Facebook: KRIK Bali

Instagram: krikbali

- Anbefalingsrate: 10/10 (om ikke mer)

 

 

Kalenderen har bikka oktober, alarmen har aldri ringt tidligere, og slumremodus er blitt et morgenrituale. Hvor ble egentlig sommerferien av? Har alltid skoledagene vart så lenge? Og hva er egentlig meningen med livet? Det mindre velkjente ”høstenkombråttogbrutalt-syndromet” medbringer mange spørsmål og undring om diverse store tema og skuffelser:  Om sommeren som skulle komme seint, men som aldri dukka opp – og om de kalde morgentimene som minner om at stilongssesongen er faretruende nær. Nettene begynner allerede å bli lange, og i kalenderen legges stadige nye gjøremål inn.

 

Skulle du være en av de mange som kjenner deg igjen i beskrivelsene ovenfor, så fortvil ikke! Det finnes nemlig gledelige nyheter: Gresset (hvert fall palmetrærne) er grønnere på den andre sida (av jorda)! For reiser du seks timer frem i tid, nærmere bestemt til Bali i Indonesia, så finner du et lite paradis midt mellom rismarkene i Canggu – bedre kjent som Villa KRIK Bali.

 

Her ringer også alarmen tidlig, og nabokona på risåkeren har mest sannsynlig allerede vekket deg med sitt morgenrop, i fin symfoni med et par usynkroniserte haner. Men her har morgenstund virkelig gull – og saltvann – i munn, og det er ikke like vanskelig å våkne når det er surfing som står på menyen før frokost. Med nydelig soloppgang, hvite strender, og ei god bølge som drar er det som en lek å cruise inn i en ny dag på Bali.

Etter en deilig frokost (typ pancakes with nutella og watermelon), venter spennende undervisning om Jesus, kombinert med lovsang, bønn og solotid. Forholda ligger med andre ord godt til rette for å bli bedre kjent med en rimelig fantastisk Gud. Og akkurat det er i seg selv grunn nok til å søke KRIK Bali!

God mat, vakker natur, muligheter for å bli god til å surfe (gode surfemuligheter om ikke annet), et uendelig antall kafeer, billig massas(sje), et klamt og deilig klima, trivelige mennesker og generelt mye inspo kan være andre gode grunner for å ta seg et par måneder på KRIK Bali. Her er mulighetene mange, og her finnes Instagram-materiale i fleng! Ikke minst er det et svært hyggelig og godt kristent fellesskap, hvor du kan komme som akkurat den du er.

Så hva venter du egentlig på? Pakk ned flamingoen og flip flopsa, og kom.

Surf. Discover. Praise. Eat. Repeat. Hva er det tenker du? Det er the rythm of the KRIK Bali life, det.

(Litt gira på mer info sa du? Sjekk ut www.krikbali.no, evt krikbali på Instagram og Facebook)