CAMPUS: 

Vi holder til i en svær Villa rett utenfor stedet som kalles Canggu. Stedet er veldig rolig og er omringet av rismarker og skog. Rommene som elevene bor i, består av to køyesenger og et bad. Noen av rommene er også utstyrt med dobbelsenger. Vi har en egen vakt som holder til rundt campusområdet 24/7. Vi har også noen hushjelper som vasker fellesarealer, mens elevene vasker sine egne rom.

KJØRING AV SCOOTER: 

Vi har satt som et punkt i reglementet at første måneden er det ikke tillat å leie seg scooter. Vi har sjåfører som tar oss rundt der det er behov. Skulle elevene trenge skyss utenom, så kan vi skaffe taxier til de. Noe som ikke er så veldig dyrt her nede. Noen av studentene er godt bereist og har vært på Bali før, derfor ønsker vi ikke å holde for mye tilbake på at de kan leie seg scooter igjen. En forutsetning for å kjøre scooter på Bali er å ha et internasjonalt førerkortbevis. I følge reglementet vårt så har alle skrevet under på at de evt kjører på eget ansvar. Vi vil legge til rette for alternativ transport til de som ikke ønsker å leie seg scooter.

KRIMINALITET PÅ BALI: 

Det er ikke mye kriminalitet på Bali. Bali er kjent for å være en trygg plass å være. Selv om en reiser alene. Likevel ønsker vi i KRIK Bali å ta alle forhåndsregler. Vi holder fast på at ingen får lov til å gå alene. Alle skal alltid gå to ilag, eller fler. Og mobilen med et lokalt nummer skal alltid være med. Alle vil få utdelt en mobil med et lokalt nummer på. De vil få en kreditt på kortet og så må de fylle på kortet etterhvert som de bruker det.

SURFING: 

KRIK Bali er en skole der vi skal bruke mye tid på surfing. Bali byr på noen av de beste stedene i verden til å surfe på, og det ønsker vi å benytte oss av. Surfing på Bali kan bety surfing på rev eller sandbunn. Vi skal i løpet av første uken være en uke på surfeskole hos Rip Curl Surfshcool. Der er vi forsikret gjennom de, og de får en grundig opplæring i surf. Det vil være ca 1 instruktør per 2 elev. Denne skolen er kjent på Bali for å ha de beste instruktørene, og de beste sikkerhetsrutinene. De som har surfet en del før får kurs for viderekomne og de som ikke har surfet så mye før får kurs for nybegynnere. Det vil også alltid være noen fra staben med disse dagene. Etter det vil vi reise litt forskjellige steder å surfe, og alt vil bli delt inn i nivåer. Det vil også alltid være med noen i staben når vi er ute og surfer. Det som kan være lurt å sjekke, er om de har en forsikring som går på extremesport. De fleste forsikringsselskaper vil uansett dekke de fleste kostnadene selv om en ikke har det.

REISE TIL BALI: 

KRIK Bali er en Bibelskole som tilhører KRIK. Men vi er også en Bibelskole som hører til i Bali. Når en søker på KRIK Bali, så søker en på Bibelskole på Bali ( som en ville gjort om en gikk DTS).  Derfor har ikke KRIK Bali valgt å lage en fellesreise. Men vi har sagt at dersom mange ønsker å reise sammen så kan vi i KRIK Bali bestille en reise som alle kommer med. Grunnen til at vi har valgt det slik er fordi vi i staben sitter i Indonesia og ikke i Norge. Det gjør alt litt mer komplisert om vi skal bestille reise til alle. Det vil være en gruppe på facebook, som vi prøver å følge med på. Slik at de kan få kommet sammen og bestille ilag om de ønsker det. Der vil det også ligge ute en spesifikk reise som vi anbefaler. Så kan de som ønsker bestille den eksakte turen.

VAKSINE:

Deltagerne på bibelskolen må være vaksinert før utreise til Bali. Vi har anbefalt elevene å ta time hos vaskine- / legekontor, der vet de hvilke vaksiner man må ta for opphold på Bali i Indonesia, og de kan kontrolere om man bør fornye tidligere vaksiner.

 

 

HAR DU NOEN SPØRSMÅL, TA KONTAKT MED OSS VIA KONTAKTSKJEMA