KRIK Bali- Stab.jpg
DSC04961.jpg
KRIK Bali- Stab.jpg

Stab


SCROLL DOWN

Stab


HER FÅR DU EN OVERSIKT PÅ HVEM SOM SKAL VÆRE MED SOM STAB FRA HØSTEN 2016

 
Jan-Profile.jpg
 
Sigrid Profile
 
Jens Profile
 
Lars Profile
 

JAN EGIL REIME

Jan Egil er mannen bak ideen til KRIK Bali. Han jobber som daglig leder ved KRIK Bali. Jan Egil kjenner Bali godt og har vært her lenge.

 

Sigrid Bergmann

Sigrid har vært med som stab siden vi begynte januar 2015. Sigrid har en kompetanse som vi er veldig glad for å ha med oss på laget. Sigrid er en Jesus fokusert dame som alle elsker å ha en god samtale med. Sigrid er også med i lederteamet.

 

Jens Fredrik Pedersen

Jens Fredrik er en glad sørlending som elsker å være i vannet. Der Jens Fredrik er, der er det god stemning. Jens Fredrik er ansatt som programansvarlig. 

 

Lars Ove Borstad

Lars Ove er vårt nye tilskudd i staben. En sangfugl og livlig sjel. Lars Ove er engasjert i en prosjektstilling som programmedarbeider i 6 mnd. Vi er veldig glad for at han er med oss i staben nå.

 

 


SAMMEN BLIR DETTE ET UTROLIG BRA TEAM, OG VI ER GLADE FOR AT VI HAR FÅTT MED SÅ BRA FOLK PÅ LAGET. 

DSC04961.jpg

Søk Som Frivillig


Du kan gjøre en forskjell.

Søk Som Frivillig


Du kan gjøre en forskjell.

Interessert i Å være frivillig?

Vi er alltid på jakt etter frivillige til KRIK Bali bibelskole. Våre oppgaver som frivillig vil variere en del. Det kan f.eks. være å arrangere eventer, ha en-til-en samtaler med elever, lede lovsang, lage filmer, ta vare på våre overnattingsgjester og surfe. Det å være frivillig betyr å være en del av staben til KRIK Bali, og det vil innebære mange dagligdagse gjøremål for å kunne drive skolen. Vi ønsker å bruke deg med de evnene og anleggene som du har. Og utfordre deg i rollen som kristen leder. Du vil også ha muligheten til å være med på undervisningen, aktivitetene og utfluktene. Som frivillig får du dekket de fleste måltider, samt losji. 

Hvordan søker jeg?

Kunne du tenke deg å være frivillig på KRIK Bali, så ikke nøl med å ta kontakt!

Våre frivillige er her fra 2,5 mnd til 1 år.

Skriv en mail om hvem du er, hva slags erfaring du har og hva du kan tenke deg å bidra med på KRIK Bali.

BALI@KRIK.NO