DSC04980.jpg
KRIK-Bali-Surfing.jpg
_DSC4995.jpg
DSC04980.jpg

Undervisining


Fellesskap, Bibel, Surf.

SCROLL DOWN

Undervisining


Fellesskap, Bibel, Surf.

BIBELUNDERVISNING

God bibelundervisning er en sentral del av KRIK Bali! Vi ønsker at man kan få bygge et solid trosfundament på hvem Gud sier han er, hvem han sier at vi er og hvem vi er i Jesus. I tillegg til å inspirere og utfordre til å leve et disippelliv. Et liv hvor Jesus har førsteplassen.

Vi har ca 14 timer ren undervisning i uka. Her på Bali er det varmt(!), og vi er mye i aktivitet. Så derfor har vi ikke så lange bolker med undervisning. I tillegg vil det være kveldssamlinger hvor vi har lovsang og en andakt, eller mulighet for å dele noe. Samt frivillige bibelstudier hvor vi går igjennom noen av bøkene i bibelen sammen. 

 

TEMAER:

  • Jeg i Kristus og Kristus i meg

  • Gudsbilde og identitet

  • Jesus, korset og oppstandelsen

  • I begynnelsen- ­Lange linjer i gamle testamentet

  • ­Lukas evangeliet

  • Utrustet og sendt

KRIK-Bali-Surfing.jpg

Surfing


Surfing


SURFING

Bali er kjent for surfing, og har bølger i verdensklasse! Hit kommer det folk fra hele verden for å nyte god surf hele året.

Nytt i år vil være at vi kommer til å ha med fire lokale surfeinstruktører to ganger i uke gjennom hele bibelskolen. Det vil si at vi legger opp til to dager i uken, men det kan forekomme at det kan bli mer enn dette. Det er ikke nødvendig å ha surfet noe før du kommer til Bali. KRIK Bali har surfebrett som kan benyttes første uken. Har du eget brett, må du gjerne ta det med. Hvis du blir bitt av basillen, er det gode muligheter til å kjøpe egne brett til en god pris her nede. På stranda kan du også leie og teste ut forskjellig typer brett.

Hovedaktiviteten er surfing. Men det blir også mulighet for beach volleyball, fotball og barmarkstrening. Bali har bølger i verdensklasse, og vannet er varmt! Og er forholdene dårlige en dag, er det ikke feil å ta en joggetur på stranda i soloppgangen heller. 

_DSC4995.jpg

Fellesskap, Outreach OG Tjeneste


Fellesskap, Outreach OG Tjeneste


Fellesskap

Tro er ikke bare teori, men en måte å leve på. På KRIK Bali ønsker vi ikke bare å gi deg kunnskap, men vi har lyst til at du skal få kjennskap til hvem Gud er, og hva han vil med ditt liv. Jesus kalte oss til å være disippler og leve som kristne hver dag, der vi er. Det er ikke alltid like lett. Derfor ønsker vi å gi deg verktøy og erfaringer som kan hjelpe deg på veien.

Kristent fellesskap er utrolig viktig, og noe av det aller beste med KRIK Bali. Vi bruker mye tid på å snakke om tro og liv, be og lovsynge sammen. Da blir man fort kjent! Det er fint å lære og bli utfordret på ting i forhold til tro, sammen med andre. Gud har ikke ment at vi skal være kristne alene! 

OUTREACH OG TJENESTE

En del av det å leve som disippel, er å følge Jesu eksempel med å tjene andre og bety en forskjell for de rundt oss. En dag i uka har vi satt av tid til nettopp dette. Da vil dere få muligheten til å bidra på enten et senter for barn og voksne som jobber på gata. Eller være med å ha en tjeneste i den internasjonale menigheten vi går i.

BaliLife foundation er en liten organisasjon med et stort hjerte. De gjør mye bra for de mest vanskeligstilte her på Bali. KRIK Bali er med å støtter dem med praktisk hjelp, samle inn penger, gi engelskundervisning til barn mm.

Hver søndag går vi i en menighet som heter Global Church. Det er fint å være en del av et internasjonalt kristent fellesskap, og merke at vi har noe viktig til felles på tross av språk og kultur. Her er vi også med å bidrar i vertskap tjenesten og på søndagsskolen.